T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - Aşık Veysel Görme Engelliler Ortaokulu

RASİM EREN - OKUL MÜDÜRÜ

Konya Beyşehir Yeşildağ  Kasabası’nda doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Yeşildağ Kasabası’nda bitirdi. Üniversite eğitimine Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde başladı. Fatih Eğitim Fakültesi  Rehberlik ve Psikolojij Danışmanlık Bölümünden Mezun oldu. İlk görev yeri olan Gümüşhane Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde uzmanlık ve idarecilik yaptı.

 1995 Yılı’nda İzmir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne uzman olarak atandı. 1996 Yılı’nda istifa etti. Yaklaşık 5 yıl ticaretle uğraştıktan sonra 2001 Yılında Konya Rebii Karatekin İlköğretim Okulu’na  açıktan atama ile yeniden öğretmenliğe başladı. 2002 Yılı’nda İzmir Bornova Malazgirt İlköğretim Okulu’na atandı.

2005-2007 Yılları arasında Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi kurucu müdürlüğünü yaptı. 2007-2008 Yılları arasında Bornova Çimentaş İlköğretim Okulu’nda idarecilik yaptı. 2008-2011 Yılları arasında Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü yaptı. 2011 Yılında Konak Mehmetçik İlköğretim Okuluna idareci olarak atandı. Daha sonra Konak Moris Bencuya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinin kuruluşunda görev aldı.

 2011 Yılı’nda Konya Selçuk Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık alanında yüksek lisans eğitimine başladı. Aynı yıl idarecilikten istifa ederek Konak Gültepe İlköğretim Okulu’nda Psikolojik danışman olarak görev yaptı. 2012 Yılı’nda Müdürlük sınavını tekrar kazanarak  Bornova Altındağ Anaokulu’na müdür olarak atandı. 2014’de Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2016 Yılı’nda Bornova Aşık Veysel Görme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu müdürü olarak atandı. 2017, 2018 Yıllarında Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü yaptı. 2016 Yılında  Europass Belgesi sahibi olan Rasim EREN, halen Bornova Aşık Veysel Görme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktadır.