İZMİR / BORNOVA - Aşık Veysel Görme Engelliler Ortaokulu

Aşık Veysel Görme Engelliler Ortaokulu

Adres
MEVLANA MAH. 1776 SK. AŞIK VEYSEL GÖRME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 2/2 BORNOVA / İZMİR
Vizyon
- Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık - Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan - Farklılıkları zenginlik kabul eden hoşgörü sahibi - En az bir yabancı dil bilmek için gayret sarfeden - Yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan,etkili - Ayakları üzeninde durabilen, bulunduğu toplumla kaynaşabilen Demokratik ve laik bireyler yetiştirmek için hizmetleri sürdürmektir.
Misyon
Özel olarak yetiştirilmiş personelle geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri uygulayarak uygun eğitim ortamlarında öğrencilerimizin: - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerikli, özgüvenli olmaları, -Çevresi ile iyi olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, - olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, -Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, - Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, - Ekip çalışmalarına yatkın birer birey olmalarını sağlamaktır.
DOGALGAZ- KALORİFER
otobüs